Здравейте приятели,
Днес ви представям една от рецептите на тема Пролетни Салати публикувани в пролетния бр.11/2018 на електронното кулинарно списание SointoFOOD
Свежа, хрупкава и пълна с витамини тази салата може да бъде вкусен начин да похапнете изостаналите ви яйца от Великден.
Да ви е сладко!
Необходими Продукти:
За салатата:
2 краставици – нарязани на колелца
2 краставици – нарязани на колелца
1 връзка репички
– нарязани на колелца
3 твърдо сварени
яйца – нарязани на кубчета
връзка пресен
копър – нарязан на ситно
връзка пресен лук
– нарязан на ситно
За дресинга:
2 с.л цедено
кисело мляко или заквасена сметана
1 с.л
слънчогледово олио
1 с.л ябълков
оцет
сол на вкус
Начин на приготвяне:
В голяма купа
смесете всички продукти за салатата.
В друга по малко
купа смесете продуктите за дресинга.Залейте салатата с дресинга и разбъркайте
внимателно.
Сервирайте
веднага.
Няма коментари:
Публикуване на коментар