16.04.2018 г.

Пролетна салата с репички, краставица и млечен дресинг/Spring salad with radishes, cucumber and milk dressing





Здравейте приятели,

Днес ви представям една от рецептите на тема Пролетни Салати публикувани в пролетния бр.11/2018 на електронното кулинарно  списание SointoFOOD
Свежа, хрупкава и пълна с витамини тази салата може да бъде вкусен начин да похапнете изостаналите ви яйца от Великден.
Да ви е сладко!





Необходими Продукти:



За салатата: 
  
2 краставици – нарязани на колелца
1 връзка репички – нарязани на колелца
3 твърдо сварени яйца – нарязани на кубчета
връзка пресен копър – нарязан на ситно
връзка пресен лук – нарязан на ситно

За дресинга:
2 с.л цедено кисело мляко или заквасена сметана
1 с.л слънчогледово олио
1 с.л ябълков оцет
сол на вкус


 Начин на приготвяне:

В голяма купа смесете всички продукти за салатата.

В друга по малко купа смесете продуктите за дресинга.Залейте салатата с дресинга и разбъркайте внимателно.

Сервирайте веднага.








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...