Вкусната храна обича Kikkoman, аз също!


Скъпи приятели,
Коледа е далече, но това не пречи подаръците да завалят още от днес (все пак днес е Димитровден).
Според народните представи от Димитровден започва зимата, така че всичко си е в реда на нещата
За какво точно ви говоря ли?
Разбира се за подаръците, които са ни приготвили нашите приятели от Kikkoman.


Реших да се включа в предизвикателството Вкусната храна обича Kikkomanорганизирано от Фирма "ВК Комерсиал Европродукт" ООД, официален диструбутор на соеви сосове и продукти с марка Kikkoman  и сайта Блоговодител. To e Насочено не само към блогъри, а и към всички онези, които обичат да експериментират в кухнята, да споделят храна и емоции с любими хора , а защо не и да печелят награди. Целта на предизвикателството е да покаже универсалната приложимост на соевия сос дори в доста традиционни ястия. Условието е участващите рецепти ДА НЕ СА от Азиатската кухня.Предизвикателството ще продължи до 14 Ноември 2018 г. 
Пълните общи условия на играта може да проследите на следния Линк

21 Кулинарни блогъра вече заявиха своето участие. 
Това е крачка напред в общите ни усилия и с подкрепата на нашите партньори и приятели от Блоговодител, както и  с любезното съдействие на Фирма “ВК Комерсиал Европродукт” ООД , да популяризираме труда на Кулинарните блогъри и да последваме мечтата си да превърнем хобито ни в професия. Един от всички кулинарни блогъри е на крачка от тази мечта. Може да го подкрепите в стремежа му да се развива, да става все по креативен и да ви радва с рецепти, който харесвате и с който създавате уют и топлина у дома.

Ако сте любител кулинар, ако обичате да експериментирате в кухнята, ако обичате креативните и забавни предизвикателства сте добре дошли да се включите и вие.
И не само да се включите, а и да спечелите страхотни награди.
Всички вие скрити кулинарни таланти може да станете част от този вкусен маратон по един от следните начини:

  • Да следвате тук или на страничката ми във Facebook рецептите със соев сос Кикоман, които ще качвам от днес до 14 Ноември 2018 г.. Може да ги приготвите така както съм описала в рецептата, да импровизирате у дома или да предложите своя собствена оригинална рецепта. 
  • Може да се включите и с друга рецепта, вдъхновена от моят блог, като условията са: Оригиналната рецепта, на която ястието се базира, да не е от азиатската кухня и да не съдържа соев сос - например, но не само: паста, мусака, винен кебап, крем супа, салата, гриловани зеленчуци, брауни и т.н ; Допълнената рецепта на ястието следва да съдържа и соев сос Kikkoman, освен останалите продукти
  • Не забравяйте да снимате вашето кулинарно произведение. 
  • Следва да качите рецептата и снимката на приготвеното от вас ястие  на сайта на Блоговодител на този Линк и да попълните вашите данни в приложения формуляр за връзка. Ако харесвате моите рецепти и решите да подкрепите точно мен, то тогава изберете от падащото меню името на блога Подправено с любов ( или директно кликнете на този Линк).

Такааа...разказах ви какво се иска от вас.
Сега да ви разкажа и за наградите.
Все пак започнах с приказки за Коледа, подаръци................😊😊😊




  • Всеки от вас, който качи рецепта и снимка в подкрепа на своя любим блогър ( вие ще си изберете кой да бъде това, дано да съм аз 👱 ) ще получи електронен вариант на книгата с рецепти на Kikkoman „Традиционни рецепти естествено + К”, която да го вдъхновява в приготвянето на впечатляващи и вкусни ястия за  любимите хора. Ще ви издам, че вече е при мен, разгледах я и ви уверявам, че е чудесна.
  • Един от вас, приели предизвикателството, на случаен принцип ще получи Комплект за приготвяне на вкусни ястия Kikkoman.
  • Най-активният сред всички включили се ( участвал с най много рецепти в подкрепа на своя Кулинарен блогър), получава покана за Мастър клас с шеф Петър Михалчев и Kikkoman. 
  • Не на последно място можете да се включите и в потребителската кампанията на Kikkoman и да спечелите страхотни награди ако до 14.11.2018 закупите продукт с марка Kikkoman и регистрирате касовата бележка на този Линк , където от падащото меню за избор на Кулинарен блог може да изберете мен. 
 


Разчитам на вашата подкрепа приятели!

Няма коментари:

Публикуване на коментар