Салата с печени червени чушки, козе сирене и орехи / Salad with roasted red peppers, goat cheese and walnuts



Необходими продукти - за около 3 порции


9 бр червени чушки Капия
2 стръка пресен чесън
200 гр козе сирене
150 гр пресни сурови орехи
сол - на вкус
1 с.л олио
оцет - на вкус
връзка пресен магданоз
Начин на приготвяне:

Изпичаме чушките на фурна, в тава с малко водичка на дъното.
Охлаждаме чушките, обелваме ги и почистваме внимателно от семките.
Нарязваме чушките на ленти и ги подреждаме в подходяща чиния за сервиране.
Подправяме със сол, оцет, олио и ситно нарязам пресен чесън.
Гарнираме салатата с едро начукани орехи и козето сирене, нарязано на кубчета.





Няма коментари:

Публикуване на коментар