tag:blogger.com,1999:blog-9102022421067240143.post8239957086413260955..comments2023-10-09T19:45:35.707+03:00Comments on Подправено с любов: Черешов сладкиш с крема сирене/ Cherry Cake with Cream Cheese Radibichevahttp://www.blogger.com/profile/10490741660042009059noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9102022421067240143.post-87383508025740498892016-06-14T22:33:29.212+03:002016-06-14T22:33:29.212+03:00Сладкиша съм пекла на 200 градуса с вентилатор пре...Сладкиша съм пекла на 200 градуса с вентилатор през цялото време.Пo подобен начин пека почти всички печива - сладкиши,погаги и питки (последните дори на по-ниска тем.,но пак на вентилатор.Писала съм,че всяка домакиня си познава фурната.Все пак трябва да се следи процеса.Посоченото време е само ориентировъчно.Успех!Radibichevahttps://www.blogger.com/profile/10490741660042009059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9102022421067240143.post-18686759848956777072016-06-13T12:10:59.347+03:002016-06-13T12:10:59.347+03:00Този коментар бе премахнат от автора.Radibichevahttps://www.blogger.com/profile/10490741660042009059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9102022421067240143.post-36710822287135737632016-06-11T09:34:59.197+03:002016-06-11T09:34:59.197+03:00фурната през цялото време на печене ли е на вентил...фурната през цялото време на печене ли е на вентилатор,или само в началото?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9102022421067240143.post-87280612021425690702016-06-07T17:04:49.819+03:002016-06-07T17:04:49.819+03:00Мерси Ели.Мерси Ели.Radibichevahttps://www.blogger.com/profile/10490741660042009059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9102022421067240143.post-76094327959255761372016-06-07T14:05:11.909+03:002016-06-07T14:05:11.909+03:00Много вкусен сладкиш с лек солен послевкус, което ...Много вкусен сладкиш с лек солен послевкус, което те кара да похапваш още и още. С нетърпение очаквам следващо предложение :).elihttps://www.blogger.com/profile/13961088456311595339noreply@blogger.com